dinsdag 26 mei 2015

Performance & Competentie Management

Bij performance competentie management gaat het in essentie om resultaatgericht management in te voeren in de organisatie. Primaire doel is het ontwikkelen van zelfsturend vermogen van de
medewerkers en een doelgerichte inzet hiervan. Zelfsturing en zelforganisatie met focus op indicatoren en succesvol gedrag.

In samenhang

Competentiemanagement heeft een belangrijke samenhang met het nastreven van de door de organisatie gewenste cultuur. Een aanzet hiertoe is de formulering van zgn. kernwaarden. Performancemanagement moet in verbinding staan met de strategie van de organisatie en het bereiken van de door de organisatie gewenste resultaten.

De sturing op resultaten wordt in toenemende mate integraal gekoppeld aan de strategie van de organisatie. In dat geval ontstaat een geïntegreerde cyclus van strategische organisatie-, afdelings-, en groepsdoelen en persoonlijke resultaat- en/of ontwikkelingsafspraken.

Wij ondersteunen professionals en organisaties op het gebied van competentie- en performance ontwikkeling. Door de bedrijfskundige benadering en de ondersteunende programma's wordt met hoog praktisch gehalte in de organisatie toegewerkt naar (SMART) resultaat, gemotiveerde medewerkers en hogere productiviteit.

Meer weten? Neem dan contact op Mario Kruysse voor een vrijblijvend advies en toelichting.[hr]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten